Moderni radijski sprejemniki z boljšim zvokom že v prodaji

Pri slovenskih trgovcih hišne in zabavne elektronike smo preverili ponudbo radijskih sprejemnikov, ki podpirajo signal DAB+. Kot je znano, lahko sedaj tudi slovenski poslušalci spremljajo domače radijske programe v digitalnem omrežju. Ta vam med drug


Dab reciever

Kolikokrat ste že izgubili živce, ker se je med predvajanjem vaše najljubše skladbe iz radijskega zvočnika zaslišalo hreščanje? Kako ste se počutili ob spoznanju, da vam intervencija ob anteni ne bo prav nič pomagala? In kolikokrat ste se že znašli v situaciji, da bi domači radijski sprejemnik zaradi hreščanja najraje zabrisali ob tla? Nekoč so bile to nepremostljive ovire, danes obstaja rešitev. Tudi v Sloveniji se je nedavno začela nova era radijskega oddajanja.      

 

Radijski sprejemniki, ki podpirajo DAB+ tehnologijo, torej boljši in čistejši sprejem zvoka, so že na policah slovenskih trgovcev. »Prenosni tranzistor M-110 je opremljen z digitalnim signalom DAB+. Sprejemnik omogoča bolšji sprejem signala. Poleg čistejšega signala se vam na LCD zaslonu izpisujejo kratka tekstovna sporočila« in »Za kvaliteten sprejem DAB+ radijskih programov je potreben mnogo šibkejši signal« lahko preberemo na spletni strani enega izmed večjih slovenskih trgovcev elektronike. V ponudbi ima trenutno več mobilnih radijskih DAB+ sprejemnikov, njihova cena pa znaša okoli 60 evrov.